Liity Partioon

Oletko kiinnostunut liittymään kanssamme partion kansainväliseen yhteisöön? Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus

Se on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partiossa opit muun muassa toimimaan luonnossa sekä toteuttamaan itse erilaisia retkiä ja tempauksia yhdessä partiokavereidesi kanssa. Yksikään partiolainen ei seuraa vierestä, vaan kaikki pääsevät oppimaan itse tekemällä.

Partio on edullinen harrastus

Maksamalla vain noin 50 euroa vuodessa pääset osallistumaan partiotoimintaan ja samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Partioon liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä llippukunnnanjohtajaan. Lippukunta koostuu vapaaehtoisista jäsenistä, jotka ohjaavat muiden lippukunnan jäsenten toimintaa partio-ohjelmaa tukena käyttäen.

Partio on avoin kaikille ja kaiken ikäisille

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Partiolippukunta toivottaa uuden jäsenen tervetulleeksi partioon ja antaa tarvittavat tiedot mukaan pääsemiseen. Partiopiirit järjestävät myös vuosittain tapahtumia, joissa on mahdollisuus tutustua partiotoimintaan. Tapahtumista saa lisätietoa partiopiirien kotisivuilta ja piiritoimistoilta.

Partiotoimintaan toivotaan myös mukaan aikuisia, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten partiotoiminnan. Aikuisille on tarjolla lukuisia erilaisia tehtäviä, joiden parissa pääsee itsekin pitämään hauskaa. Partio on avoin kaiken ikäisille.

Täytä jäseneksi liittymislomake täällä!

Liity kannatusjäseneksi täältä!